Iedere uitvaart is anders

U en uw dierbare een waardevol, mooi en passend afscheid geven en u volledig te ontzorgen in de week van de uitvaart; dat is mijn missie. Zorgen is de rode draad in mijn leven. Naast het er zijn voor mijn gezin en het begeleiden van mijn dove zoon, ondersteunde ik dierbare naasten die kwamen te overlijden. Ook werkte ik jaren bij een doktersdienst en als vrijwilliger in een hospice. Respectvol, liefdevol en altijd met een luisterend oor.

Passende rituelen

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om bij een overlijden op een liefdevolle en warme manier afscheid te nemen. Het hoeft niet alleen maar treurig te zijn. Het leven van de overledene mag ook gevierd worden. Met passende rituelen en aandacht voor zijn of haar eigenheid. Ik denk graag met u mee en doe wat kan en mogelijk is.

Tot in de puntjes geregeld

Mijn jarenlange ervaring als officemanager gebruik ik om iedere uitvaart tot in de puntjes te organiseren. In 2015 gooide ik zelf het roer om. Ik behaalde de benodigde diploma’s en startte in september 2018 Charon Uitvaartbegeleiding Sassenheim e.o met een mooie opening. Ruim 30 jaar woon ik in het sfeervolle Sassenheim. Vanuit daar begeleid ik uitvaarten in de gehele bollenstreek en daarbuiten. Ik werk samen met een netwerk van professionals, die ik kan inschakelen voor het afscheid, het vervoer en alle andere zaken. Ik blijf te allen tijde uw aanspreekpunt.

Neem het heft in eigen hand en bespreek vrijblijvend ook bij leven en welzijn uw eigen uitvaart of die van uw dierbare!

U staat er niet alleen voor als uw dierbare overlijdt. U kunt samen met Charon Uitvaartbegeleiding Sassenheim de uitvaart regelen!

Bij overlijden bel 06 45 70 06 53.
(Dag en nacht bereikbaar)

Share This