Iemand die de rust voor u bewaart

Charon Uitvaartbegeleiding Sassenheim

Als uw dierbare net is overleden, komt uw leven in een stroomversnelling. In korte tijd zijn er veel vragen. Dan is het fijn als iemand u helpt de antwoorden te vinden. Iemand die de rust bewaart en de stappen zet die nodig zijn. Charon Uitvaartbegeleiding Sassenheimstaat e.o dag en nacht voor u klaar. 

Bel 06 45 70 06 53

Nadat u rustig uw tijd heeft genomen om afscheid te nemen en daarna de arts heeft gebeld om het overlijden vast te laten stellen, belt u mij, Angé Hooijmans. Ik stel u verschillende vragen voor de eerste noodzakelijke stappen. En spreek met u af wanneer ik naar u toekom.

Eerste gesprek

Zodra ik met u heb kennisgemaakt, is het tijd om samen, als u dit wilt, het lichaam van uw dierbare te verzorgen. Daarna bespreek ik graag met u de vervolgstappen. Sommige keuzes moeten direct gemaakt worden, andere kunnen wachten. Ik houd voor u het overzicht en help u aan inspiratie voor een persoonlijk afscheid.

Dagelijks contact

Vanaf het overlijden tot en met de uitvaart kom ik dagelijks bij de overledene kijken. Ik onderhoud continue contact met u als familie. Neem het regelwerk voor u uit handen en begeleid u in het proces. Samen bespreken wij alle mogelijkheden en wensen en bereiden de uitvaart voor en komen zo tot een draaiboek voor de dag van de uitvaart.

Het afscheid

Op de dag van de uitvaart ben ik uw begeleider en aanspreekpunt. Ik houd het overzicht, zorg dat alles vlekkeloos verloopt en dat u en uw dierbare een afscheid krijgen, waarop u met een goed gevoel terug kunt kijken.

Nagesprek

Twee weken na de uitvaart zien we elkaar nogmaals, als u dit wilt, voor een nagesprek. Samen kijken wij terug op de week van het afscheid en hoor ik ook graag hoe het met u gaat en hoe u mijn begeleiding heeft ervaren. Misschien heeft u nog behoefte aan informatie over praktische zaken of evt. rouwverwerking! Ook nemen we in deze afspraak de eindfactuur door.

Kosten

Voor de begeleiding en het organiseren van de uitvaartplechtigheid werkt Charon Uitvaartbegeleiding Sassenheim e.o met een vast tarief. Dat bedrag is inclusief mijn standaardverzorging, thuisopbaring (zonder kist) en begeleiding vanaf het overlijden tot en met de dag van de uitvaart. Afhankelijk van uw keuzes en uw budget komen wij tot een overzichtelijke begroting die u 2 dagen na overlijden van mij ontvangt.
Heeft u een uitvaartverzekering in natura? Ook dan kunt u de uitvaart door mij laten begeleiden.

U bent NOOIT verplicht de uitvaart te laten verzorgen door hetzelfde bedrijf als waar de polis is afgesloten. U heeft daarin de vrije keuze. Vraagt u in dat geval wel vooraf wat de financiële consequentie zal zijn, zodat u weet waar u aan toe bent als u de uitvaart door Charon Uitvaartbegeleiding Sassenheim laat verzorgen! Heeft u een kapitaalverzekering? Dan krijgt u in een keer een bedrag uitgekeerd. U kunt dan vrijelijk voor Charon Uitvaart-Sassenheim kiezen. In beide gevallen verzorg ik graag, op uw ondertekende verzoek, de aangifte bij de verzekeringsmaatschappij en de uitkering van de polis.

 

Ieder mens is uniek. Doe inspiratie op voor een persoonlijke uitvaart!

Bij overlijden bel 06 45 70 06 53.
(Dag en nacht bereikbaar)

Share This