Anders opbaren

Thuis opbaren

Ook voor het opbaren kiest u wat bij u en de overledene past. Wilt u afscheid nemen in de eigen vertrouwde omgeving? In de woonkamer, het tuinhuisje, de werkplaats of het atelier? Dat kan. Het prettige van thuis opbaren is dat familie en vrienden langs kunnen komen wanneer het u uitkomt. Met bloemen, foto’s, tekeningen, kaarsen, briefjes en herinneringen wordt het iedere dag ietsje mooier gemaakt rondom de overledene. U heeft alle tijd om afscheid te nemen. Persoonlijker kan haast niet.

Opbaren in het uitvaartcentrum

In een rouwcentrum kunt u ook een persoonlijke sfeer creëren. Er zijn uitvaartcentra en opbaarmogelijkheden in bijvoorbeeld Sassenheim, Lisse, Voorhout, Noordwijk en Leiden waar rouwkamers gehuurd kunnen worden. U krijgt zelf de sleutel mee en kunt dag en nacht bij uw dierbare terecht.

Koelen, balsemen of natuurlijk opbaren

Traditioneel wordt een overledene opgebaard met elektrische koeling. Toch is dit lang niet de enige mogelijkheid. Wilt u uw geliefde op een natuurlijke wijze opbaren? Een prettige en vredige manier is opbaren op graszoden. In plaats van de elektrische koeling kunt u ook kiezen voor de BIO SAC 200, een natuurlijke en biologische methode.Een andere optie is thanatopraxie een lichte balseming van het lichaam. Ik vertel u hier graag meer over!

Bij overlijden bel 06 45 70 06 53.
(Dag en nacht bereikbaar)

Share This