Linda O
Linda O
21/03/2022
Eind januari verloren wij onze moeder. Wij gingen allemaal op een totaal verschillende manier om met het verdriet en de schok van dit plotselinge verlies en toch kon Angé ons allemaal geven wat we op dat moment nodig hadden. Ze is een ongelooflijk warme, flexibele, ruimdenkende, onbevooroordeelde, krachtige, liefdevolle vrouw. Ze is een professional - ze is een absolute ster in regelen en ontzorgen, maar tegelijkertijd is ze voor zo lang je haar nodig hebt een deel van de familie. Zo voelde het voor ons. We zijn zo blij met de ideeën die ze heeft aangedragen, in het bijzonder de mand van bananenblad (in plaats van traditionele houten kist). Daarnaast stond ze ook steeds open voor onze eigen ideeën en maakte alles wat we graag wilden mogelijk. Mogelijk én mooi. Betekenisvol. Ze is een enorme steun voor ons geweest. Dankzij haar liefdevolle bijdrage hebben wij op een manier die voor ons goed voelde afscheid kunnen nemen van onze moeder and mother-in-law. Thank you so much Angé!
Caroline van Asselt
Caroline van Asselt
01/03/2022
Ange heeft het afscheid en de uitvaart van mijn allerliefste moeder heel bijzonder gemaakt. Ik vind haar geweldig! Ze is zo betrokken, persoonlijk, warm en hartelijk en staat overal voor open. Zij heeft zeker bijgedragen aan een mooi verwerkingsproces van afscheid en gemis 🙏❤️
Carla van der Hulst
Carla van der Hulst
25/10/2021
Ange heeft de begrafenis van mijn tante begeleid. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Ze was betrokken bij de overledene en ook betrokken en ontzorgend voor mij. Stimulerend en oplossingen zoekend, juist in de corona tijd. Ze wist op een mooie manier aan alle wensen van mijn tante en van mij te voldoen, zodat het een heel waardevol afscheid werd. Lieve Ange, heel hartelijk bedankt
Sylvia Heemskerk
Sylvia Heemskerk
06/10/2021
Angé heeft zowel het afscheid van onze moeder als onze vader begeleid. Beide keren was Angé zeer betrokken, ontzorgend en gedreven in het invulling en uitvoering geven aan de laatste wensen van onze ouders. Daarnaast had Angé aandacht voor de emoties bij en de dynamiek tussen betrokkenen en wist hier het goede uit te halen. We kijken allen met grote tevredenheid terug op een respectvol afscheid van onze beide ouders en de manier waarop dit is bereikt. Dank je wel, Angé. Namens de hele familie.
Joline Van Oest
Joline Van Oest
10/09/2021
Vorig jaar is mijn lieve vader is overleden. Hij was verzekerd bij een grote uitvaartmaatschappij en wij kregen een uitvaartverzorger toegewezen. De persoon in kwestie kwam op ons (de naasten) zakelijk en weinig betrokken over. De uitvaart van mijn vader was een van de eerste waarbij de Corona maatregelen in werking traden met voor ons alle onzekerheden en onduidelijkheden van dien. Iedere dag veranderden deze. Dit heeft ons extra stress opgeleverd in combinatie met de niet betrokken houding van de uitvaartverzorger. Wij hebben toen gevraagd aan Angé of zij een aantal taken kon overnemen. Angé heeft er voor gezorgd dat er alsnog een mooie warme uitvaart kwam. Ook had zij mooie ideeën hoe wij de aardse connectie tussen mijn vader en ons op een symbolische manier vast konden houden. Het meedenken en ontzorgen met een groot gevoel van betrokkenheid is zo vreselijk belangrijk tijdens het afscheid nemen van een dierbare. Bij Angé hebben wij oprechte betrokkenheid en inlevingsvermogen gevoeld. Het ‘oprechte’ maakt het verschil tussen een uitvaartbegeleider en een hele goede uitvaartbegeleider.
FEBRUARI 2022

Eind januari verloren wij onze moeder. Wij gingen allemaal op een totaal verschillende manier om met het verdriet en de schok van dit plotselinge verlies en toch kon Angé ons allemaal geven wat we op dat moment nodig hadden. Ze is een ongelooflijk warme, flexibele, ruimdenkende, onbevooroordeelde, krachtige, liefdevolle vrouw. Ze is een professional – ze is een absolute ster in regelen en ontzorgen, maar tegelijkertijd is ze voor zo lang je haar nodig hebt een deel van de familie. Zo voelde het voor ons. We zijn zo blij met de ideeën die ze heeft aangedragen, in het bijzonder de mand van bananenblad (in plaats van traditionele houten kist). Daarnaast stond ze ook steeds open voor onze eigen ideeën en maakte alles wat we graag wilden mogelijk. Mogelijk én mooi. Betekenisvol. Ze is een enorme steun voor ons geweest. Dankzij haar liefdevolle bijdrage hebben wij op een manier die voor ons goed voelde afscheid kunnen nemen van onze moeder and mother-in-law. Thank you so much Angé!

– Jos, Linda & Mike

APRIL 2020

Mijn lieve vader is een maand geleden overleden. Hij was verzekerd bij een grote uitvaartmaatschappij en wij kregen een uitvaartverzorger toegewezen. De persoon in kwestie kwam op ons (de naasten) zakelijk en weinig betrokken over. De uitvaart van mijn vader was een van de eerste waarbij de Corona maatregelen in werking traden met voor ons alle onzekerheden en onduidelijkheden van dien. Iedere dag veranderden deze. Dit heeft ons extra stress opgeleverd in combinatie met de niet betrokken houding van de uitvaartverzorger.
Wij hebben toen gevraagd aan Angé of zij een aantal taken kon overnemen. Angé heeft er voor gezorgd dat er alsnog een mooie warme uitvaart kwam.
Ook had zij mooie ideeën hoe wij de aardse connectie tussen mijn vader en ons op een symbolische manier vast konden houden.
Het meedenken en ontzorgen met een groot gevoel van betrokkenheid is zo vreselijk belangrijk tijdens het afscheid nemen van een dierbare.
Bij Angé hebben wij oprechte betrokkenheid en inlevingsvermogen gevoeld. Het ‘oprechte’ maakt het verschil tussen een uitvaartbegeleider en een hele goede uitvaartbegeleider.

Bedankt lieve Angé

Op 3 februari 2020 is mijn lieve echtgenoot en onze lieve vader in ons midden overleden.

Met ons hele gezin hadden we al ruim een jaar van tevoren contact gehad met Angé om een toekomstige uitvaart te bespreken. Met elkaar namen wij destijds van alles door om een afscheid van één van onze dierbaren enigszins voor te bereiden. Dat was fijn, wij als gezin voelden elkaar goed aan en Angé begeleidde ons op een heel ontspannen manier bij de stappen die nodig zijn om een definitief afscheid te kunnen organiseren. Angé gaf ons alle ruimte voor onze eigen inbreng.
Met een lach gingen we uit elkaar, voorlopig was het immers nog niet zover!

Begin februari belden we Angé om te vertellen dat we haar nodig hadden. Ze begreep direct waar het om ging en kwam ons huis binnen als een goede bekende om ons te ondersteunen in de weg die we moesten gaan. Rustig en flexibel hielp zij ons dagenlang intensief om ons te helpen bij het uitvoeren van onze wensen betreffende de begrafenis. Zij heeft alles helpen realiseren, ook al was de tijd kort en weken we soms iets af van de gebaande paden. Dankzij haar tomeloze inzet om het ons naar onze zin te maken, kijken wij terug op een afscheid precies zoals mijn lieve echtgenoot en onze vader het wenste. Dit helpt enorm mee bij de verwerking van het grote verlies en daar zijn we Angé heel dankbaar voor.

Wij zullen haar van harte aan bevelen bij anderen!

– Familie van Leeuwen

Wij kunnen terugkijken op een mooi, liefdevol afscheid.

18 september 2019

Donderdag 4 juli 2019: mijn zwager, een dochter en ik (een zus) hebben ons eerste gesprek met Angé over het aanstaand overlijden van Marja. Er komt veel aan bod, er zijn veel vragen waarop Angé geduldig antwoorden geeft. Dit terwijl Marja in de hospice palliatieve sedatie krijgt en waarbij op dat moment een liefhebbende neef aan het waken is. Tot er een melding komt dat het iets slechter gaat met haar; Angé neemt waar dat er onrust ontstaat, dochter en ik willen naar Marja. Geeft rustig aan dat we dat zeker moeten doen en bespreekt verder met zwager de mogelijkheden rondom de uitvaart.

Volgende dag, vrijdag 5 juli overlijdt onze Zon, onze Engel om kwart over zes.

Zaterdagochtend om 10 uur zetten we het gesprek weer voort, we staan voor veel keuzes. Wat past bij Marja, wat past bij ons als echtgenoot, kinderen, kleinkinderen en verdere familie.

En Angé laveert ons door deze moeilijke, emotionele momenten met haar mooie eigenschappen van doortastendheid, diplomatie, denken in mogelijkheden, inspirerend, vol medeleven, en lettend op details. En dat gedurende de dagen erna, alsook de condoleance en de dag van de uitvaart.

Het waren mooie ervaringen met behulp van haar die ons zo steunde. Het was zichtbaar hoe zorgzaam, zorgvuldig en lief alles bedacht werd en volgens onze wensen verliep.

Wij kunnen terugkijken op een mooi, liefdevol afscheid. Iets wat heel belangrijk is in onze verwerking bij het verlies van onze Marja.

Hartelijk dank Angé voor al je goede zorg!

– Janny

Wat voor mij daarvoor nodig was vonden we bij Angé

juni 2019

Na jaren van mantelzorg voor mijn moeder eerst thuis en later tijdens haar verblijf in zorgboerderij “de Reigershoeve” in Heemskerk komt daar dan toch het moment van je dierbare te moeten loslaten.

Het onafwendbare moment dat je al jaren ziet aankomen maar je toch behoorlijk kan overvallen als het daar is. De afhandeling van haar aardse bestaan hoort daar ook bij en je wilt dat liefdevol en op een manier die passend moet voelen bij het leven van je dierbare kleurrijke moeder.

Wat voor mij daarvoor nodig was vonden we bij Angé !!

Dat oprecht luisterend oor, meedenkend wanneer je het even niet helemaal kan overzien, integer, liefdevol en daadkrachtig én wetend dat alles wat gewenst is ook mogelijk is.

Lieve Angé, dank je wel hiervoor en niet te vergeten voor de meelevende nazorg ná het overlijden van mijn  moeder. Je was voor mij onmisbaar en de motor om nu zonder moeder verder te gaan. Een verdrietige dag werd een bijzonder en mooi afscheid en viering van “Anna’s” leven.

– Judith van Koot

Troostrijke herinneringen!

28 september 2018

De liefste vader van ons moesten we laten gaan op 28 september 2018, na een week liefdevol in verbinding te zijn geweest met hem. 
Een feest wilde hij met zijn­­ begrafenis. 
Hij vertelde ons,  dat hij op de achterste bank zou toekijken hoe hij herdacht zou worden! Stap voor stap, met wat humor, hebben we zijn afscheidsdag snel doorgenomen!

Maar wat een verdriet toen na 2 dagen de dag daar was! Hoe moesten we alles gaan vormgeven? Daar was Angé, onze reddende, troostende, liefdevolle engel!
Zij voelde meteen als warme deken om ons heen, dagen en avonden lang! Uren is ze bij ons geweest, geluisterd, ons bijgestaan.

Met een enorme inzet heeft ze al mijn vaders wensen doen uitkomen en meer..
Vanaf de liefdevolle verzorging van mijn vader , thuis in de draagmand, die prachtig lag te zijn op graszoden, de loopkoets regelen, zodat we mijn vader lopend door Voorschoten naar de kerk konden brengen. Het prachtige koor waar zij voor heeft gezorgd, de gesprekken die ze begeleidde met de voorganger, het sprookje wat op ‘t altaar werd gelezen door haar voor de achterkleinkinderen en ook het voorlezen van de herinneringsteksten van alle aanwezigen bij zijn laatste rustplaats was prachtig.

Angé heeft naast, voor en achter ons gestaan! Door haar liefdevolle inzet en zo veel meer, maakt dat deze dag een bijzondere troostrijke herinnering is geworden. We zijn haar zo dankbaar.

Het is een feest geworden en mijn vaders laatste wensen zijn in vervulling gegaan!

– Irmgard Drieman, Maureen Drieman, Mevrouw Zey 

Bij overlijden bel 06 45 70 06 53.
(Dag en nacht bereikbaar)

Share This